PrimaDonna en Marie Jo lanceren limited editions ter ere van 100ste verjaardag Van de Velde

Deauville en A la folie, de twee stijliconen van lingerielabels PrimaDonna en PrimaDonna Twist, krijgen een speciale editie ter ere van Van de Velde’s 100ste verjaardag. Marie Jo viert 100 jaar Van de Velde met een unieke, feestelijke uitvoering van icoon Avero. Vanuit het atelier in Schellebelle ontwerpt de lingeriegroep al 100 jaar de mooiste lingerie met de allerbeste pasvorm.

100 jaar lingerie vier je met … lingerie!

Lingerie die perfect zit én er goed uitziet is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Van de Velde, de Belgische lingeriegroep achter PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda, maakt er al 100 jaar haar specialiteit van. Om die verjaardag te vieren, lanceert PrimaDonna twee super-de-luxe feestedities van lingerie-iconen Deauville en A la Folie. Marie Jo revolutioneerde in 1981 de lingeriewereld door vrouwen schoonheid en comfort te bieden en brengt nu een glamoureuze make-over van de iconische Avero bh uit, ter gelegenheid van deze speciale verjaardag.

PrimaDonna Deauville: favoriet van miljoenen vrouwen wereldwijd

Een legendarische pasvorm die een grotere ​ cup perfect ondersteunt én een vrouwelijke look met fijne broderie: Deauville is niet voor niets de all-time favourite van miljoenen vrouwen wereldwijd. Al vijftien jaar zit deze lingerieserie in de collectie en ze kreeg al meer dan dertig herkleuringen. Om de 100ste verjaardag van haar moederbedrijf in stijl te vieren, verschijnt PrimaDonna’s Deauville nu in een speciale ​ limited edition met statementbroderie en chique glansaccenten. Met als feestelijke blikvanger: het Deauville-korset met driedelige cups, om te dragen als luxetop of als sexy shapewear!

“Als je een grotere cupmaat hebt, is Deauville echt de perfecte bh voor elke dag. Rennen om je bus te halen, achter je kinderen aanhollen, zelfverzekerd overkomen tijdens een vergadering of je sexy voelen tijdens een date: je kan erop rekenen dat Deauville je de allerbeste steun en een comfortabel gevoel geeft, altijd en overal.” - ​ Kelly Dunmore, training manager Van de Velde Academy

PrimaDonna Twist A la folie: knipoog naar vintage corsetterie

Ook A la folie, het allereerste stijlicoon van PrimaDonna Twist, krijgt voor de gelegenheid een make-over. Je zou deze lingerieserie het jongere zusje van Deauville kunnen noemen, want met haar sexy retrolook en uitstekende pasvorm heeft A la folie intussen vele trouwe fans. De feesteditie vormt dan ook een duidelijke knipoog naar dat andere PrimaDonna-icoon, Deauville, met broderie in tijdloos zwart en een vintage nudetint.

“De naam A la folie is afkomstig van een bekend Frans kinderrijmpje. Je zingt het als je verliefd bent, terwijl je de blaadjes van een madeliefje plukt: je t’aime un peu, beaucoup, à la folie … Verliefd tot over je oren: de perfecte naam voor het allereerste icoon van PrimaDonna Twist.” ​ - Carole Lambert , Brand Design Manager PrimaDonna

Marie Jo Avero: glamoureuze make-over

De herkenbare check fabric van de daisy bra van Marie Jo krijgt voor de feestelijke gelegenheid een glamoureuze make-over aan de hand van een bronzen bloemenprint. De iconische Avero daisy schouderbandjes krijgen een warme, bronzen glittertint ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van het Belgische lingeriehuis.

“De ontwikkeling van Avero beschrijf ik nog steeds als een van mijn favoriete experimenten ooit. De designers van het team combineerden een swimwear stof, gekocht op een beurs, met floral embroidery als experiment. Het resultaat was verrassend. Ik denk niet dat er ooit een beha op de markt is gebracht die geliefder en populairder is geworden dan Avero.” -  Karel Van de Velde, voormalig Creative Director

23 jaar geleden bracht Marie Jo icoon Avero op de markt. Ondertussen werd de daisy bra al in meer dan 45 kleuren uitgebracht. Ieder seizoen verschijnt het icoon in een trendkleur naast de basiskleuren. Blue Bijou is de meest geliefde kleur ooit in de geschiedenis van het icoon. Van de Velde legt liefhebbers van Marie Jo’s Avero ​ in de watten voor zijn 100ste verjaardag met een unieke limited edition van de iconische daisy bra.

Daarbovenop brengt het Belgische label een korset op de markt in dezelfde, glamoureuze Avero uitvoering: met bronzen bloemenprint én de daisy schouderbandjes in een bronzen glittertint.

Vanaf 11 november exclusief verkrijgbaar in de betere lingerieboetiek

Benieuwd naar de feestelijke limited edities van Deauville, A la Folie en Avero? Rep je vanaf 11 november naar de lingerieboetiek in je buurt om ze als eerste te passen. Vind je dichtstbijzijnde lingerieshop via primadonna.com en mariejo.com ​ 

Klik hier voor meer PrimaDonna beeldmateriaal.

Klik hier voor meer Marie Jo beeldmateriaal.

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Van de Velde

Met zijn sterke merken, PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda, is Van de Velde één van de wereldleiders in de lingerie, badmode en sportswear. Onze missie is elke vrouw de ultieme persoonlijke paskamerervaring bieden. Onze langetermijnstrategie is gebaseerd op het bouwen van merken rond de Lingerie Styling paskamerfilosofie, die pasvorm, stijl en mode samenbrengt. We werken wereldwijd samen met 5.000 multimerk lingeriewinkels, zowel online als offline, met een sterke focus op kernmarkten Europa en Noord-Amerika. Ons eigen retailkanaal runnen we onder de labels Rigby & Peller, Lincherie en Private Shop. Deze winkels zijn schoolvoorbeelden op het vlak van de Lingerie Styling paskamerservice. Van de Velde is genoteerd op Euronext Brussel.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.vandevelde.eu/nl/copyright-disclaimer). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.vandevelde.eu/nl/privacy-policy

Neem contact op met

Lageweg 4 9260 Schellebelle België

+32 (0) 9 365 21 00

press@vandevelde.eu

vandevelde.eu