Belgische lingeriemerken Marie Jo en PrimaDonna zetten mee hun schouders onder Week van de Belgische Mode

Belgische Modefederatie Creamoda lanceert in oktober de eerste Week van de Belgische Mode, om ontwerpers en merken van eigen bodem in de kijker te plaatsen. Als op en top Belgische merken, zetten ook Marie Jo en PrimaDonna mee hun schouders onder dit initiatief. Vanuit het atelier in Schellebelle ontwerpt de lingeriegroep achter beide merken al 100 jaar de mooiste lingerie met de allerbeste pasvorm.

Lingerie die perfect zit én er goed uitziet is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Van de Velde, de Belgische lingeriegroep achter Marie Jo en PrimaDonna, maakt er al 100 jaar haar specialiteit van. Zustermerken Marie Jo en PrimaDonna hebben daarbij elk een unieke focus. Zo streeft Marie Jo naar doorgedreven luxe voor elke dag en omarmt PrimaDonna vrouwen met een cupmaat meer in al hun veelzijdigheid. Toch delen ze een sterke kernfilosofie: beide labels willen vrouwen de unieke combinatie van schoonheid en comfort bieden met intelligent ontworpen lingerie die elke vrouw toelaat zich mooi te voelen én zelfbewust en zelfzeker haar leven te leiden.

Belgisch vakmanschap vormt de rode draad doorheen de luxueuze collecties van Marie Jo en PrimaDonna. Hun lingerie is technisch erg gecompliceerd en wordt met de allergrootste zorg gemaakt: ​ tal van kwaliteitscontroles, vanaf de selectie van de grondstoffen tot en met het afleveren van het afgewerkte product, garanderen een absolute topkwaliteit. Dit minutieuze proces zorgt ervoor dat het maar liefst 18 maanden duurt vooraleer een bh in de lingerie boetiek komt te liggen, na de allereerste schetsen van de designers. Marie Jo en PrimaDonna werken bovendien met de internationale wereldtop voor de selectie van exclusieve stoffen, broderieën en kant om de mooiste en fijnste designs te kunnen creeëren.

Als een vrouw in de paskamer de prachtige lingerie van Van de Velde past, duurt het amper 10 seconden vooraleer ze voelt hoe perfect de bh’s zitten, hoe goed ze zich erin voelt en hoe ze straalt. De expertise en het persoonlijk advies in de lingerie boetiek is daarbij cruciaal én een bijkomende reden om de Week van de Belgische Mode mee te ondersteunen.

De Week van de Belgische Mode loopt van 14 tot en met 20 oktober. Vind jouw lingeriespeciaalzaak via mariejo.com primadonna.com.

Klik hier voor meer Marie Jo beeldmateriaal.

Klik hier voor meer PrimaDonna beeldmateriaal.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Van de Velde

Met zijn sterke merken, PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda, is Van de Velde één van de wereldleiders in de lingerie, badmode en sportswear. Onze missie is elke vrouw de ultieme persoonlijke paskamerervaring bieden. Onze langetermijnstrategie is gebaseerd op het bouwen van merken rond de Lingerie Styling paskamerfilosofie, die pasvorm, stijl en mode samenbrengt. We werken wereldwijd samen met 5.000 multimerk lingeriewinkels, zowel online als offline, met een sterke focus op kernmarkten Europa en Noord-Amerika. Ons eigen retailkanaal runnen we onder de labels Rigby & Peller, Lincherie en Private Shop. Deze winkels zijn schoolvoorbeelden op het vlak van de Lingerie Styling paskamerservice. Van de Velde is genoteerd op Euronext Brussel.

Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker onze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is. (https://www.vandevelde.eu/nl/copyright-disclaimer). Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: https://www.vandevelde.eu/nl/privacy-policy

Neem contact op met

Lageweg 4 9260 Schellebelle België

+32 (0) 9 365 21 00

press@vandevelde.eu

vandevelde.eu